Bursa'da çıkan yangın yolu trafiğe kapattırdı

Bursa'da çıkan yangın yolu trafiğe kapattırdı

Bursa'da metruk evde başlayan yangın, yandaki iki eve de sıçradı. Alevlere teslim olan evleri söndürme çalışmaları yapılırken Bursa-Ankara yolu da trafiğe kapatıldı.

Bursa'da metruk bir evde çıkan yangın yanda bulunan iki eve daha sıçradı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, polisler de Bursa-Ankara yolunu trafiğe kapattı.

2-001.jpg

Alevlerin büyüklüğü nedeniyle bir elektrik diğerindeki kablolar koptu ve yolun ortasına düştü. Öte yandan evlerden birinin girişinde bulunan mutfak tüplerini fark ederek müdahale eden ekipler olası bir facianın önüne geçti. Evlerin dış cephe kaplamalarının plastik olması sebebiyle itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta zorluk yaşadı. Yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından söndürülen yangın sonrası 3 ev küle döndü. Mahalle sakinlerinin büyük korku yaşadığı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.
Ekipler yangının çıkış sebebini bulmak için araştırma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN