Büyükçekmece'de bina çatısında yangın

Büyükçekmece'de beş katlı bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Pınartepe Mahallesi, Sütçüler Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın çatı katında saat 14:00 civarında yangın çıktı. Bina çatısının yandığını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Apartman sakinleri, binayı ivedilikle tahliye ederken olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, apartmanın en üst katındaki dairelerde hasar oluştu.

Çatılarının yanmasıyla sinir krizi geçiren bir anne ve kızı, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleştirildi.

Çıkan yangına şahit olan Ali Durdu, “Dumanlar gördük geldik. İtfaiyeye haber verdik. Kısa sürede müdahalede bulundular. Allah'a şükür söndürdüler. Söndürme çalışmaları devam ediyor. Yaralı yoktu. İtfaiye acil bir şekilde müdahale etti “ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN