Büyükşehir-AFAD iş birliğiyle deprem bilgilendirmesi yapıldı

Büyükşehir-AFAD iş birliğiyle deprem bilgilendirmesi yapıldı

AFAD Afet Simülasyon Tırı Adana’da Vatandaş olası depremlere karşı bilgilendiriliyor

Büyükşehir-AFAD iş birliğiyle deprem bilgilendirmesi yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğiyle AFAD Afet Simülasyon Tırı Adana’da Büyükşehir personeline ve vatandaşlara eğitim verdi.

2022 yılı Afet Tatbikat Yılı kapsamında Adana’ya gelen Afet Simülasyon Tırı, Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde vatandaşlara kapılarını açtı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin AFAD ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu Adana’ya gelen simülasyon tırında vatandaşlara, deprem konusunda hem pratik hem de teorik eğitim verildi. Ülkemizde yaşanmış büyük depremlerin şiddetinde sarsıntıların canlandırıldığı simülasyon tırında, depremlere nasıl hazırlıklı olunacağı, deprem öncesinde, deprem sırasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği ile doğru davranış şekillerinin neler olduğu uygulamalı olarak Büyükşehir personeline ve vatandaşlara anlatıldı.

Simülasyon tırında sel ve yangın simülasyon da gerçekleştirilebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN