Camide bale yapan Rus kadının vukuatları bitmiyor

Camide bale yapan Rus kadının vukuatları bitmiyor

Geçtiğimiz günlerde camide namaz kılan cemaatin önünde bale yapan Rus kadın, şimdi de tanımadığı birinin evine izinsiz girerek eşyalarını dağıttı.

Antalya’da daha önce camide namaz için bekleyen cemaatin önünde bale yaparak gündeme gelen ve polis tarafından güçlükle camiden çıkarılan Rus kadın, bu kez bir eve sahibinden izinsiz girdi. Polis tarafından yakalanan kadının, “Yok yorum yapmıyorum. Yorumu siz yapın. Resmen iftira atıyorlar. Suç işliyor. Siz gidin polise şikayetçi olun. Ben köye gidiyorum. Bıktım sizden” sözleri şaşkınlık oluşturdu

GÖRENLER EV SAHİBİ ARADI

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2797. Sokak üzerinde müstakil bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir eve giren Rus uyruklu kadın, evde bulunan eşyaları bahçeye atmaya başladı. Durumu gören mahalle sakinleri, ev sahibine ve polis ekiplerine haber verdi. Ev sahibinin gelmesi ile evden uzaklaşan kadın, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı.

"BIKTIM SİZDEN"

Rus uyruklu kadının rahat tavırları ise dikkat çekti. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin, “Daha önce de camiye girmiştiniz? Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna kadının “Yok yorum yapmıyorum. Yorumu siz yapın. Beyefendi sizin eviniz nerede onu bile bilmiyorum. Sizi ilk defa görüyorum. Resmen iftira atıyorlar. Suç işliyor. Siz gidin polise şikayetçi olun. Ben köye gidiyorum. Bıktım sizden” sözleri şaşkınlık oluşturdu.

EVE GİRİP EŞYALARI DAĞITMIŞ

Kadına polis ekiplerinin yanında tepki gösteren ev sahibi adam ise, “Siz benim eve neden girdiniz? İş yerinde çalışıyordum. Eve girerek eşyaları sağa sola atmış. Bu bayanın attığını söylediler. Koştum geldim” dedi.

SERBET BIRAKILDI

Rus uyruklu kadın, daha önce tarihi Muratpaşa Camii’nde namaz için toplanan cemaatin önünde bale yapmış ve polis ekipleri tarafından camiden güçlükle çıkarılmıştı. Ev sahibinin şikayetçi olduğu kadın, polis ekipleri tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN