Çatalca'da yıldırım düşen fabrikada yangın çıktı

Çatalca'da yıldırım düşen fabrikada yangın çıktı

Çatalca’da bin 600 metrekarelik bir meyve suyu ürünleri fabrikasında yıldırımın düşmesinin ardından yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaptığı uzun çalışmalar sonrasında söndürüldü.

Çatalca’da bulunan ve bin 600 metrekarelik alanda kurulu olan meyve suyu ürünleri fabrikasında yıldırımın düşmesinin ardından yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmalar sonrası söndürdüğü fabrika da hasar büyük.

Yangın, Çatalca Şubaşı köyü Körfez Sokak içerisinde bulunan meyve suyu ürünleri fabrikasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, bin 600 metrekare alana kurulu olan meyve suyu ürünleri fabrikasında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alanda soğutma çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN