Çeşme'de şaşırtan olay! Helikopter otoyola indi ve iki kişiyi alıp havalandı

İddialara göre geçtiğimiz gün otoyola inen helikopterin kıdemli bir jandarma Komutanını bölgeye bıraktığı belirtildi. Sosyal medyayı sallayan o görüntülerdeki helikopterin ise Orman Genel Müdürlüğüne ait olduğu bilinirken çok izlenen o görüntüleri ise durdurulan bir vatandaş cep telefonuna böyle kaydetti.

Çeşme otoyoluna helikopter indi, iki kişiyi alıp havalandı.

İzmir Çeşme otoyolunda jandarma ekipleri otoyoldaki araç trafiğini durdurdu. Ardından sürücülerin şaşkın bakışları arasında yola helikopter indi. Helikopter iki kişiyi aldıktan sonra havalandı.

HELİKOPTER ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE AİT

Sosyal medyada "İzmirdecevirme" adlı hesap tarafından paylaşılan ve kısa sürede bir milyon üzerinde izlenen görüntülerde helikopter ile yoldan alınan yolcuların kimliği ise merak konusu olmuştu. Bir diğer iddiaya göre ise bu Helikopter OR3192 kuyruk tesciline sahip ve Orman Genel Müdürlüğü emrindeydi.

KIDEMLİ JANDARMA KOMUTANINI ALDI

Daha sonrasında yine aynı hesap tarafından paylaşılan gönderide bu helikopterin kıdemli bir jandarma komutanını taşıdığı iddia edildi ve helikopterin Orman Genel Müdürlüğüne ait olduğu söylendi. Öte yandan bu helikopterin daha öncesinde de bir yangına müdahale ettiği belirtilirken Bayraktar İHA'larının ise Çeşme'deki orman yangınını havadan takip ettiği söylendi.

O anlar otoyolda duran bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken şuan için yetkililerden bu olayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir