CHP Erzurum'da 'sahada çözüm hareketi'ni hayata geçiriyor

CHP Erzurum'da 'sahada çözüm hareketi'ni hayata geçiriyor

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger yaptığı basın açıklamasında, CHP'li belediyeler tarafından hayata geçirilen saha çözüm hareketini, uygulamaya başlayacaklarını duyurdu. Erzurum’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen Dülger, "Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız" dedi.

ORHAN BAKIRCI/ERZURUM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Başkanı Suat Dülger beraberinde CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve partililerle birlikte basın açıklamasında bulundu. Dülger, CHP'li belediyelerin hayata geçirdiği 'Sahada çözüm hareketini' kendi illerinde de hayata geçireceklerini duyurdu. Yaptığı açıklamada ülkenin kötü gidişatı ve ekonomik sıkıntılardan bahseden Dülger, “Ülkemizde idarenin yanlış kararları derinleşen ekonomik kriz büyük bir buhrana dönüşmüş durumda. Toplumun her kesimi bu buhrandan derinden etkilendi. Hemşehrilerimiz bugün geldiğimiz noktada faturalarını dahi ödeyemez halde. Esnafımız art arda kepenk kapatmakta. Biz de bu zor dönemde halkımızın yanında olmaya ve yarınlarına umut olmak için canla başla çalışmaya gayret ediyoruz" ifadesinde bulundu.

İşte Dülger'in açıklamaları:

"Ekonomik krizin yanı sıra adalet ve insan haklarından her geçen gün uzaklaşan, demokrasiyi zedeleyen, gencini, emeklisini, kadınını; yani halkın tüm kesimlerini umutsuzluğa sevk eden bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.

Erzurum’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu sebeplerle; CHP'li belediyeler tarafından hayata geçirilen ve sonrasında Erzincan ile Sakarya CHP il başkanlıkları tarafından başarıyla yürütülen saha çözüm hareketini CHP saha çözüm olarak Erzurum'da da başlatıyoruz. Derinleşen bu ekonomik bunalımda halkımızın yanında olacak, Erzurum’da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik hemşehrimiz bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız. Katılımcı demokrasi anlayışı ile sorunları çözeceğiz.

Yakutiye ilçemizden başlayacak olan Saha Çözüm Erzurum, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak. Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle tüm Erzurum halkıyla kol kola kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz.

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri İl Başkanlığımız ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacak, bunu halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte kentimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız."

"SAHA ÇÖZÜM EKİBİMİZ TESPİTLERİ GENEL MERKEZE GÖNDERECEK"

"Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hâkim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz, Yakutiye ilçemizden başlayarak, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, vatandaşlarımıza, partimizin politikalarını anlatacak, iktidar olduğumuzda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri sigortası, Merkez Türkiye projelerimizi, Tarım ve Hayvancılık Politikalarımızı, tanıtacak ve sorunlarını dinleyerek rapor haline getirecek. Hazırlanan bu raporlar Genel Merkezimize sunulacak ve çözüm yolları ortaya koyulacaktır. Bu süre zarfında esnafımız, çiftçimiz ve sivil toplum kurumları ile bir araya gelinecek ve kentimizin ekonomik kalkınmasıyla ilgili düşünceler tüm paydaşlardan öğrenilecektir.

Saha Çözüm Erzurum Hareketimiz bu amaç ve hedeflerle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Erzurum ve bir Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Dadaşlar diyarı Erzurum’da sahaya çıkıyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN