CHP'li Dülger: Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a gelmesi AK Parti'yi harekete geçirdi

CHP'li Dülger: Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a gelmesi AK Parti'yi harekete geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzurum’a geleceği haberi AK Partiyi harekete geçirdi. 2 yılda Erzurum’a gelen Bakan ve İktidar vekilinden fazlası bir hafta içerisinde Erzurum’a döküldü. Korkunun ecele faydası yok geliyor gelmekte olan” dedi.

ORHAN BAKIRCI | KARAR

2 Ağustos’ta Parti Meclis üyeleri, Genel Başkan Yardımcıları, yüzün üstünde milletvekili ile Erzurum’a adeta çıkarma yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı öncesi, şehirde yaşanan siyasi hareketliliğin manidar olduğunu belirten, İl Başkanı Suat Dülger, “Erzurum’da Bakan Resmi Geçidi Yaşanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, Bilim ve Teknoloji Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, son bir hafta içinde Erzurum’a geldi. Sözüm ona Erzurum’a kıymet verdiklerini göstermeye çalışıyorlar. İktidar olmalarına rağmen ha bire vaatlerde bulunup, 2023’ü, 2053 tarih verip gidiyorlar. Mesela Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müjde diye 20 tane dron uçurup şehrin fotoğraflarını çekip, sorunları belirleyecekmiş¸ adama sormazlar mı “ 20 yıldır hala sorunları belirleyemediniz mi?” diye?

Bilim ve Teknoloji bakanı Belediye’nin serasında domates hasadı yapıyor. Sormazlar mı kendisine “ Hani anlata anlata bitiremediğiniz yerli otomobilin, şarj üniteleri Erzurum’da üretilecek ti?” ne oldu diye? Yada demezler mi, açılışını yaptığınız şu anda yerle bir olan 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki devletin zararını kim karşılayacak?” diye soran olmaz mı? Spor Bakanı da geldi Erzurum’a; “ Erzurum’un nüfus olarak ta yüz ölçümü olarak ta, taraftar olarak ta yarısı kadar bile olmayan şehirlere, ilçelere büyük stadyumlar yaptınız? Erzurum’a bir stadyumu çok görüyorsunuz, acaba neden?” diye soran olmuş mudur? Yada geçtiğimiz günlerde yeniden Türkiye Gündemine gelen atlama kulelerindeki çökme neden oldu, bu tadilat parası devletin cebinden çıkacak. Bunun bedelini kim ödeyecek?” deyip bakana hesap soran olmuş mudur?

Milli Eğitim Bakanı Erzurum’daydı; Erzurum’da birçok ilçe ve okulda çok sayıda ücretli öğretmenlerle dersler yapılıyor. Önceki dönemde de Erzurum’a öğretmen ataması yok denecek kadar az olduğu için öğretmen konusunda açığımızın bu atama döneminde kapatılmalı” diyen olmuş mudur kendisine? Yada Eğitimdeki başarı sıralamasında Erzurum Büyükşehir olmasına rağmen neden bu kadar geride diye soran var mıdır?”

Tabi ki yok! Hepsi güya müjde verip, yapacağız, edeceğiz, çözeceğiz diyerek 2023’ü işaret ediyorlar. Beyler 20 yıldır neden çözmediniz? Erzurum sizin için bu kadar kıymetli ise neden 20 yıldır şehrin yüzüne bile bakmadınız?

Genel Başkanımızın Erzurum programı AK Parti’yi panikletti. Ancak korkunun ecele faydası yok, geliyor gelmekte olan.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN