Çığlık çığlığa izlediler! Havalimanında intihar girişimi kamerada

Antalya Havalimanı'nda yaşanan intihar girişimi görenleri şoke etti. Rus uyruklu olduğu belirlenen bir turist boynuna halat bağladıktan sonra kendini boşluğa bıraktı. Havalimanı güvenliğinin son anda yetişip kurtardığı yolcu hastaneye kaldırıldı. Havalimanında bulunan kişilerin çığlıkları ve o anlar ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya Havalimanı Dış Hatlar 2 Terminali’nde yaşanan olayda Rus uyruklu Alexsandır Rusakov (38) henüz belirlenemeyen bir nedenle, danışmanın üzerindeki demirli bölüme çıktı. Rusakov, burada boynuna bağladığı halatın ardından üzerine reklam tabelasının üzerinden kendini boşluğa bıraktı.

SON ANDA YETİŞİP KURTARDILAR

Rusakov’un yardımına havalimanı çalışanları koştu. Hemen havaya kaldırılan şişme yatakla ayakları desteklenen Rusakov’un halatı merdivenle yukarı çıkan görevli tarafından makasla kesildi. Hastaneye kaldırılan Rusakov’un tedaviye alındığı öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan yaşanan panik anları, şahsın kendini asması, görevlilerin yatak açması ve makasla halatın kesildiği anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.