Çılgın davulcu bu sefer balıkların arasında çaldı

Çılgın davulcu bu sefer balıkların arasında çaldı

Tekirdağlı asma davul Virtüözü Ahmet Çelik, denizin dibinde balıkları arasında davul çaldı.

Çılgın davulcu diye adlandırılan Tekirdağlı asma davul virtüözü Ahmet Çelik, denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı. Çelik, daha öncede paraşütle havada davul çalmıştı.

ONUN İÇİN MEKAN VE ZAMAN KAVRAMI YOK

Havada ve karada davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, şimdi de denizin dibinde balıkların arasında davul çaldı. Çılgın davulcunun su altında davul çalarken ki anları renkli görüntülere sahne oldu.

"İLKLERİ BAŞARMAYI SEVİYORUM"


Yıllardır Tekirdağ’da düğünlerde ve özel gecelerde davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, davuluyla ilklere imza atıyor. Daha önce 2 bin metrede paraşütle havalanarak davul çalan Tekirdağlı Asma Davul Virtüözü Ahmet Çelik, yeni bir çılgın çalışmaya daha imza atmak için davulu ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde denize daldı. Denizin en dibine dalan Çelik, suyun altında davulunu çalmaya başladı. Balıklar arasında davul çalan Çılgın Davul Virtüözü Çelik’in o anları renkli görüntülere sahne oldu.
Çelik yaptığı açıklamada, “Kendi mesleğimde ilkleri başarmayı çok seviyorum. Davul ile ilk defa dalış yaptım. Çok zoru ama zoru başardım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN