Çocuklarını görmeye gittiği eski eşinin evinde ölü bulundu

Çocuklarını görmeye gittiği eski eşinin evinde ölü bulundu

İzmir'de, Remziye Tüysüz isimli kadın, çocuklarını görmek için gittiği eski eşinin evinde ölü bulundu. Şüpheli ölümle ilgili eski eş ve 4 yakını gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Konya'da yaşayan Remziye Tüysüz (22), 2 çocuğunu görmek için ayrıldığı eşi Yalçın P.'nin (27), babası ve babaannesiyle birlikte yaşadığı Bornova ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evine gitti.

CANSIZ BEDENİ BATTANİYEYE SARILI HALDE BULUNDU

Bir süre sonra Yalçın P.'nin evinin kapısının açık olduğunu gören bir yakını, Remziye Tüysüz'ün battaniyeye sarılı halde hareketsiz yattığını fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Tüysüz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Ekipler, olayla ilgili eski eş Yalçın P. ile kardeşleri Furkan ve Osman, babası Hanifi ile babaannesi Hanım P.'yi gözaltına aldı.

Tüysüz'ün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN