Çocukluğundan itibaren muhtar olmak istedi: 18 yaşına girince çalışmalara başladı

Çocukluğundan itibaren muhtar olmak istedi: 18 yaşına girince çalışmalara başladı

Osmaniye'de yaşayan Murat Görgel, çocukluğundan beri hayalini kurduğu muhtarlık için 18 yaşını doldurmayı bekledi. Arkadaşlarına 'park yaptıracağım' sözüyle başlayan vaatlerini gerçekleştirmek isteyen Görgel, şimdiden seçim çalışmalarına başladı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan Murat Görgel, çocukluğundan bu hayalini kurduğu muhtarlık görevi için 18 yaşına girmesi ile birlikte seçim çalışmalarına başladı.

Çocukken rüyasında muhtar olduğunu gören Murat Görgel, hayalini kurduğu muhtar adaylığı için yaşının dolmasını bekledi. 4 Aralık'taki doğum gününde 18 yaşına basan Görgel, adaylığını olacağını ilan ederek, seçim çalışmalarına başladı. Görgel, aza adaylarını da yaşları 20-25 arasında değişen arkadaşları arasından seçti.

Oluşturduğu heyetle birlikte sokak sokak çalışma yaptıklarını dile getiren Görgel, "Ben çocukluğumda, muhtar olacağıma dair bir rüya gördüm. Bu rüyadan sonra bende bir hayal oluştu. Hayalimi gerçekleştirmek için de aday olmayı düşündüm. 18 yaşına bu sene girdim, önümüzdeki seçimlerde aday olmaya karar verdim. Arkadaşlarımızdan 8 tane aza belirledik. Azalarımıza 3’er, 5’er tane sokak verdik, hepsi sokaklarımıza hizmet etmeye çalışıyor. Sorunları not alıyoruz. Başarırsak Allah’ın izniyle çözeceğiz. Biz bu yola hizmet için girdik böyle de devam edeceğiz. Haftada bir gün ben de geziyorum, aza adaylarımızla beraber. Mahallemizi sokak sokak gezerek sıkıntıları, sorunları not alıyoruz" şeklinde konuştu.

Aza adayı Mertcan Kolutek ise "Ben Murat’ın ikinci azasıyım. Murat’ın çocukluktan beri arkadaşıyım. Bana çocukluktan beri 'muhtar olacağım' diyor. Çocukken 'arkadaşlarıma park yaptıracağım' falan; böyle düşünceler kuruyordu kendi kendine. Yani böyle muhtar olmayı planladı. Ben de tamam dedim. 'Beni de aza olarak yazarsın' dedim biraz güldük eğlendik. Kendi seviniyor bayağı, muhtar olacağım diyor. İnşallah kazanacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN