Çöp konteynerin yanında ekmek yiyen dilencinin üzerinden 26 bin lira nakit çıktı

Çöp konteynerin yanında ekmek yiyen dilencinin üzerinden 26 bin lira nakit çıktı

Ramazan ayında vatandaşların manevi duygularını kullanarak dilenen bir kişinin üzerinden çıkanlar şoke etti. Çöp konteynerin yanında ekmek yiyen dilencinin üzerinden 26 bin 300 lira nakit para ve yaklaşık 2 bin lira değerinde market alışveriş çeki çıktı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Altıparmak Caddesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir dilencinin üzerinden çıkan para, ekipleri şoke etti. Olay, zabıta ekiplerinin uygulaması sırasında ortaya çıktı. Bursa’da belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda dilenen kişilere göz açtırmıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde uygulama yaptı.

26 BİN 300 LİRA NAKİT PARA VE 2 BİN LİRA DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ

Altıparmak Caddesi üzerindeki çöp konteynerin yanındaki ekmekleri yiyerek dilenen yaşlı kadından şüphelendi. Mobil ekip aracına alınarak zabıta merkezine getirilen yaşlı kadının üzerinden 26 bin 300 lira nakit para ile marketlerde kullanılan 2 bin lira değerinde hediye çeki çıktı. Üzerinden çıkan para ve kartlara el konulurken kadına idari para cezası kesildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN