Cuma namazı faciayı önledi! Freni boşalan kamyon ortalığı birbirine kattı

Düzce'de freni boşaldığı iddia edilen kamyon, bir taksi durağına çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Korkunç anlar saniye saniye kameraya yansırken durakta çalışanların kaza anında cuma namazı için camide olması faciayı önledi.

Korkunç kaza, Bahçeşehir bölgesi Çamlıevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mehmet K., 34 ET 4121 plakalı çakıl taşı yüklü kamyonu park etti. Park halinde freni boşalan kamyon, hareket etmeye başladı. Önce refüje, ardından taksi durağına çarpan kamyon, şarampole uçarak Gençlik ve Toplum Sağlığı merkezlerinin bulunduğu binaya çarparak takla attı.

CUMA NAMAZI FACİAYI ÖNLEDİ

Binada bulunan vatandaşlar ne olduğunu anlayamayarak dışarı çıkarken, cuma namazı sebebi ile taksi durağının boş olması faciayı önledi. Kaza ise bölgede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN