Define için kazdığı çukurda ölü bulundu

Define için kazdığı çukurda ölü bulundu

Zonguldak'ta define aramak için evden ayrılan ve kendisine 4 gün ulaşılamayan şahıs, yaklaşık 8 metrelik çukurda ölü bulundu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Nizamettin Güllüoğlu, iddiaya göre 4 gün önce evinden define aramak üzere ayrıldı. Günlerce kendisinden haber alamayan yakınları Nizamettin Güllüoğlu'nu aramaya başladı. Köylülerle birlikte yapılan aramada, Güllüoğlu'nun daha önce de define aradığı ormanın 1 kilometre içerisindeki kayalık alanda kazdığı çukurun etrafında kıyafet parçaları bulundu.

CANSIZ BEDENİ 8 METRELİK ÇUKURDA BULUNDU

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri geldi. İtfaiyeciler, gaz maskeleriyle çukura indi. Ekipler, yaklaşık 8 metrelik çukurda Güllüoğlu'nun cansız bedenini buldu.

GAZDAN ZEHİRLENME İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

İtfaiye tarafından çukurdan çıkarılan Güllüoğlu'nun cenazesi, otopsi için Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Güllüoğlu'nun ilk belirlemelere göre, çukurda çalıştığı sırada aydınlatma için kullandığı jeneratörün çıkardığı gazdan zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi. Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmayı başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN