Dehşet anları kamerada! Freni boşalan otobüs markete girdi

Erzurum'da, park halindeyken freni boşalan yolcu otobüsü korku dolu anlara neden oldu. Otobüs, yokuş aşağı inip 5 katlı apartmanın girişindeki marketin duvarına çarptı. Marketin önünde yürüyen bir kadın ise, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Hilalkent semtinde meydana geldi. Park halindeyken freni boşalan yolcu otobüsü, aşağıya doğru hareket edip yolun sağındaki 5 katlı bir apartmanın girişinde bulunan marketin duvarına çarptı.

freni-bosalan-otobus-markete-girdi-kadin-son-anda-kurtuldu-5274-dhaphoto7-copy.jpg

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bu sırada marketin önünde yürüyen B.Y., otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Marketten fırlayan cam parçaları kadının yüzüne isabet etti. B.Y., kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Otobüs ise vinç ile bölgeden çekildi.

freni-bosalan-otobus-markete-girdi-kadin-son-anda-kurtuldu-5274-dhaphoto1-copy.jpg

KAZA KAMERADA

Bu arada kaza anı güvenlik iş yerlerinin kameralarına yansıdı. Görüntülerde, elinde cep telefonuyla yürüyen B.Y.'nin otobüsün altında kalmaktan kurtulduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN