Dehşete düşüren olay! 16 yaşındaki genç kız üçüncü kattan kendini attı

Dehşete düşüren olay! 16 yaşındaki genç kız üçüncü kattan kendini attı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çevredekilerin şahit olduğu kahreden bir olay meydana geldi. 16 yaşındaki lise öğrencisi Melike G. etüt merkezinin 3’üncü kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Melike’nin pencereye çıktığını gören caddedekiler genç kızı yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Melike, yaşamını yitirdi.

Dehşete düşüren olay Hatay'ın İskenderun ilçesi Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Ulucami ile Kanatlı Caddesi kesişiminde bulunan etüt merkezi penceresinde Melike G.'yi görenler o tarafa yöneldi. Pencerenin altında toplananlar kendini boşluğa bırakan Melike'yi yakalamaya çalıştı. Ancak genç kız yere düştü.

4691984.jpg

HASTANEDE MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Asfalt zemine düşen Melike G.'yi , çevredekiler vakit kaybetmeden özel bir araçla hastaneye yetiştirdi. Hastanede tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Melike G., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN