Diyarbakır Valiliğinden sel uyarısı

Diyarbakır Valiliğinden sel uyarısı

Diyarbakır Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgilere göre, vatandaşları olası sel ve su baskınına karşı sosyal medyadan bir paylaşım yaparak uyardı.

Diyarbakır Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgilere göre, vatandaşları sel ve su baskınına karşı uyardı.
Valilik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, “Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bölgemizde bugün görülecek olan yağışların Diyarbakır merkez ve kuzey ilçeleri Çüngüş, Çermik, Ergani, Eğil, Dicle, Hani, Kocaköy, Hazro, Lice ve Kulp çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” diyerek uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN