Diyarbakır'da büyük operasyon başladı

Diyarbakır'da büyük operasyon başladı

İçişleri Bakanlığında Diyarbakır'da, 'Eren Kış-19 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavşuş Selçuk Acar Operasyonu' başlatıldı. Operasyonda 310 personel görev aldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Diyarbakır'da 'Eren Kış-19 (Diyarbakır-Kendal) Jandarma Astsubay Üstçavşuş Selçuk Acar Operasyonu' başlatıldı.

d2.jpg

310 PERSONEL KATILDI

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 310 personel görev aldı.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren' kış operasyonlarının halkın desteği ile inançlı ve kararlı olarak başarıyla devam ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN