Dizi oyuncusu sokak ortasında iki kişiyi vurdu

Dizi oyuncusu sokak ortasında iki kişiyi vurdu

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kadın ve erkek yolda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı çevrimiçi platformda yayınlanan "Sıfır Bir" dizisinde rol alan zanlının gerçekleştirdiği belirlendi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken emniyetteki ifadesinde “Ağabeyime namussuzluk yaptığı için Elif’i vurdum” dediği öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde 25 Mayıs’ta iki kişiyi sokak ortasında yaralayan kişi tutuklandı. İddiaya göre, bir kafede çalışan Elif E. kafe sahibi Orhan K. ile birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada bir kişi tarafından vurularak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada kadın ve erkeği Mahmut Ç. (22) isimli bir şahsın vurduğunu belirledi. Polis şahsı Seyhan ilçesinde yaptığı baskınla gözaltına aldı.

ada.jpg

DİZİ OYUNCUSU ÇIKTI

Emniyete götürülen Mahmut Ç.’nin ifadesinde, “Ağabeyime namussuzluk yaptığı için Elif’i vurdum” dediği öğrenildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Mahmut Ç., adliyeye sevk edildi. Polis, silahlı saldırıyı azmettirdiği öne sürülen Ramazan E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada Mahmut Ç.’nin internet üzerinden yayınlanan “Sıfır Bir” dizinde oynadığı öğrenildi. Mahmut Ç.’nin dizide de birkaç kişiyi vurduğu için polis tarafından yakalanıp adli tıpa getirildiği, bu sırada da konuştuğu sahnelerin olduğu belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN