Durakta taksi olmadığını duyan kadın ortalığı birbirine kattı

İstanbul Ümraniye'de taksi durağında taksi olmadığını duyan kadın ortalığı birbirine kattı. Yaşanan olayda kadının, durak çalışanı şoföre sıcak çay dökerek kafa attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz hafta Ümraniye’de bulunan bir otobüs terminalinde meydana gelen olayda şehir dışından İstanbul’a gelen kadın, terminal içerisinde bulunan taksi durağına gelerek taksiye binmek istedi. O esnada durakta taksi bulunmadığı cevabını alan kadın, durak personeline saldırmaya başladı.

SICAK ÇAYI DÖKÜP KAFA ATTI

Elindeki sıcak çayı taksi sürücüsünün üzerine döken kadın, ardından bir başka durak personeline ise kafa attı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan kadın şahsın geldiği otobüs içerisindeki yolcularla da kavga ettiği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN