Edremit Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan tanıtılacak

Edremit Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan tanıtılacak

Edremit Belediyesi 9-12 Şubat tarihleri arasında dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) Edremit’i tanıtacak.

Her yıl düzenlenen 45 bine yakın turizm sektörü profesyonelini ve dünyanın dört bir yanından gelen tatil yerleri ve seyahat acentelerinin sunduğu fırsatlardan faydalanmak isteyen turistleri ağırlayan EMİTT Fuarı’nda Edremit de yerini aldı. 25. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ege’nin masmavi sularının Kazdağları’nın doğasıyla buluştuğu, Kuzey Ege’nin incisi Edremit marka haline geliyor.

Kazdağları’nın eteklerinde doğa harikası bir kente sahip olduklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Türkiye’nin pek çok tatil ve turizm destinasyonunun oluşmasına katkı sağlamış EMİTT fuarı Edremit’in markalaşması adına çok önemli. Bu tür platformlar turizm sektörünün dünyaya açılan kapısı. Biz de dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarının yetiştiği bu topraklara, yeşiliyle mavisiyle bir bütün olan Edremit’i tanımaya herkesi standımıza davet ediyoruz” dedi. Edremit Belediyesi 9-12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3’üncü salon B-321 numaralı standında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN