Ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen kadınlar

Ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen kadınlar

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz zor günlerden en çok etkilenen kuşkusuz anneler. Bütün annelerimize ne kadar müteşekkir olsak azdır.” dedi.

ORHAN BAKIRCI/ERZURUM

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, anneler gününe ilişkin mesaj yayınladı. Dülger yayınladığı mesajı şunları söyledi:

“Ekonomik olarak sıkıntıların pik yaptığı şu günlerde, kuşkusuz bu durumdan en çok etkilenen annelerimiz oluyor. Kıt kanaat kocasının getirdikleriyle geçimi sağlayan, tasarruf etmeye çalışan, çocuğunu besleyen, geleceği için endişelenen annelerimize ne kadar teşekkür etsek de azdır.

Sevgilerin en derini ile evladına hayatın ilk kazanımlarını vererek bir bireyin, dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayan annelerimize minnettarız.

Tek derdi evladının mutluluğu olan cefakâr annelerimiz din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, yardımlaşmayı, karşılıklı saygıyı ve kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz bu iklimin oluşmasında en büyük rehberimiz olan annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN