Elazığ'da şüpheliler mezarları kürekle kazdı

Elazığ'da şüpheliler mezarları kürekle kazdı

Elazığ'daki bir mahallede kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar mezarlıkları kazarak define aradı. Bu duruma isyan eden mahalleli "Ölülerimizi bile rahat bırakmıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Elazığ'daki bir mezarlık geçtiğimiz gece kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından tahrip edildi. Şahısların, soba küreği ile mezarları kazarak define aradığını aktarıldı. Define arayan şüpheliler daha sonra kazdıkları mezarları açık bırakarak bölgeden uzaklaştı.

2.jpg

'SON ZAMANLARDA BU TÜR KAÇAK KAZILAR ÇOĞALDI'

Tahrip edilen tarihi mezarlığı bir vatandaşın gördüğünü ifade eden Zafran Mahalle Muhtarı Selahattin Kuşaksız, "Bir vatandaşımız sabah mezarlığı sularken, tarihi mezarlığın kazıldığını görmüş. Bize haber verdiler. Biz de durumu güvenlik güçlerine bildirdik. Ölülerimizi bile rahat bırakmıyorlar. Bunu yapanların yakalanması için çalışma başlatıldı. Son zamanlarda bu tür kaçak kazılar çoğaldı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN