Ele geçirilen esrarla ilgili 4 uzman çavuş tutuklandı

Ele geçirilen esrarla ilgili 4 uzman çavuş tutuklandı

Şanlıurfa'da ele geçirilen 42 kilo esrarla ilgili soruşturmada 4'ü uzman çavuş 5 kişi tutuklandı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde ihbar üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri Uzman Çavuş Hanifi N.'nin otomobilinde 42 kilo 100 gram esrar ele geçirdi. Yürütülen soruşturma kapsamında 3 uzman çavuş ve 1 sivilin daha suça karıştığı belirlendi. Gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Jandarma, Hilvan ilçe girişinde oluşturduğu kontrol noktasında Diyarbakır'ın Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş Hanifi N.'yi durdurdu. Otomobilde yapılan aramada aracın gizli bölmelerinde 42 kilo 100 gram esrar ele geçirildi.

‘TESLİM ETMEYE GÖTÜRÜYORDUM'

Gözaltına alınan Hanifi N. sorgusunda uyuşturucuyu Hilvan ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde oturan Hasan A.'ya 200 bin liraya sattığını ve teslim etmeye götürdüğünü söyledi. Hanifi N. uyuşturucu ticaretini Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 3 uzman çavuş ile birlikte yaptıklarını belirtti.

Bunun üzerine Hasan A. ile 3 uzman çavuş da gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 uzman çavuş ile Hasan A. çıkarıldıkları mahkemece 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN