Emekli polis dehşet saçtı: Sokak ortasında tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti

Emekli polis dehşet saçtı: Sokak ortasında tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti

İstanbul Beylikdüzü'nde emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö., sokak ortasında tartıştığı Y.K. isimli kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Ağır şekilde yaralanan kadının, hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Beylikdüzü'nde bulunan Haramidere Sanayi Sitesi'nde yaşandı. Emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö., sokak ortasında Y.K. isimli kadın ile tartıştıktan sonra kadına ateş etti. Y.K. isimli kadın ağır şekilde yaralanırken, H.Ö. aynı tabanca ile intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Avcılar'da bulunan bir hastaneye kaldırılan Y.K.'nın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

"ERKEKLİĞİMDEN UTANDIM"

Olayın görgü tanığı Mehmet Yılmaz, yaşananlar gözyaşları ile anlatarak, “Biz şirketteydik. Ne olduğunu duymadık. Kadınlara yapılan bu hareketleri istemiyoruz. Erkekliğimden utandım. Böyle bir şey olamaz. Kadını vurmak ne demek" dedi.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan dehşet anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülere H.Ö.'nün bir araç sürücüsüne ateş etmeye çalışırken silahının tutukluluk yaptığı, yaraladığı Y.K.'yı yerde tekmelediği anlar yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN