Emniyetin etkinliğine yalnızca AK Partililerin çağrılması tepki çekti

Emniyetin etkinliğine yalnızca AK Partililerin çağrılması tepki çekti

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Türkkan, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuna yalnızca AK Partili kadınların davet edilmesine "Parti Devleti dediğimiz zaman kızmayın" diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya platformu Twitter'dan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuna yalnızca AK Partili kadınların davet edilmesine tepki gösterdi.

Türkkan'ın paylaştığı Emniyet Müdürlüğü'nün 'Basın Daveti'nde "Değerli Basın Mensupları, Antaşya İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı aracılığı ile yaklaşık 200 kişinin dahil olacağı; İçişleri Bakanlığımızın katkıları ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün teknik imkan ve kapasitesi en üst düzeyde kullanılarak geliştirilen 'Kadın Acil Destek Uygulaması' kısaca 'KADES' ile yine İçişleri Bakanlığımızca hayata geçirilen 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projelerinin tanıtımı yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.

Organizasyona yalnızca AK Partili kadınların davet edilmesine tepki gösteren Türkkan, "Parti Devleti dediğimiz zaman kızmayın, Baas Rejimi dediğimiz zaman kızmayın. Sergilediğiniz uygulamalar ile bunu gündeme bizzat siz getiriyorsunuz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN