En acı tesadüf: 2 kardeş, 3 yıl arayla aynı hastanede öldü

En acı tesadüf: 2 kardeş, 3 yıl arayla aynı hastanede öldü

Ordu'nun Ulubey ilçesinde yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören Gürkan Temiz, henüz 16 yaşındayken Samsun'da hayatını kaybetti. Gürkan'ın kardeşi Egemen'in ise 3 yaşındayken aynı hastanede yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Tevrat-Serpil Temiz çiftinin oğlu Gürkan Temiz, uzun bir süredir eklem rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 13 Şubat'ta koronavirüse yakalanan Gürkan'ın yaşam mücadelesi bir hafta sürdü.

Durumu ağırlaşan Gürkan, Ordu Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Gürkan, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Gürkan, dün hastanede hayatını kaybetti.

KARDEŞİ DE AYNI HASTANEDE ÖLDÜ

Ordu'ya getirilen Gürkan’ın cenazesi, Ulubey ilçesine bağlı Şahinkaya Mahallesi'nde kılınan namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Gürkan Temiz'in 3 yaşındaki kardeşi Egemen Temiz'in de 2019'un Haziran ayında yüksek ateş nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN