En acı tesadüf: Müdahaleye giden sağlık görevlisi arkadaşı olduğunu gördü

En acı tesadüf: Müdahaleye giden sağlık görevlisi arkadaşı olduğunu gördü

Bursa'da şelaleden düşen şahsa müdahale etmek için olay yerine gelen sağlık görevlisi düşen kişinin arkadaşı olduğunu gördü. Sağlık görevlisi büyük üzüntü yaşarken, düşen şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bursa İnegöl'de saat 22.00 sıralarında Cerrah Mahallesi'nde ki şelalenin başında arkadaşıyla içki içen İsmail Demiralay, bir süre sonra ayağa kalktığı anda dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten dereye düşen İsmail Demiralay, gözden kayboldu.

Durumu hemen 112 acil servisine bildiren düşen şahsın arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine kandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EN ZOR GÖREV

İtfaiye ekiplerinin dere içerisinde yaptığı arama çalışmaları sonucu bulunan İsmail Demiralay, oluşturulan insan zinciri ile dere yatağından çıkarıldı. 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık çalışanı Hakan G., duruma ağır olan yaralının arkadaşı olduğunu fark edince büyük şok ve üzüntü yaşadı. Talihsiz adam, kalp masajı yapılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Demiralay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN