Erenköy'de TIR'ların gümrük yoğunluğu: Uzun kuyruklara şoförlerden isyan

Erenköy'de TIR'ların gümrük yoğunluğu: Uzun kuyruklara şoförlerden isyan

İstanbul'da Erenköy Gümrük Müdürlüğü'nde gümrüğe girmek için bekleyen TIR'lar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Gümrüğe girmek için bekleyen TIR sürücüleri yaşananlardan şikayetçi.

İstanbul'daki Erenköy Gümrük Müdürlüğü'nde, yurt dışına çıkmak için gerekli kontrolleri yaptırmak isteyen TIR'lar yoğunluk oluşturdu.

Bazı tır şoförleri uzun süredir bekledikleri gerekçesiyle rahatsızlıklarını dile getirirken bölgedeki fabrikaların bayram sonrası tekrar üretime başlamasının yoğunluğu artırdığına dikkat çekildi.

"BU GÜMRÜĞÜN BURADAN ALINMASI LAZIM"

Çamlıca Gişeleri'nde gümrüğe girmek için bekleyen TIR sürücüsü Mustafa Sönmez şunları söyledi:

"Yurt dışına çıkacak TIR'ların kontrol edildiği gümrük burası. Şehir içinde olduğundan bu kuyruklar oluyor. Bu gümrüğün buradan alınması lazım. Hem bizim için zor hem de burada yaşayanlar için zor" dedi. Gümrüğe girmek için sıra da bekleyen Şaban Yön "Dün 13.00'dan beri buradayım. Gümrük yoğun diyorlar. Başka bir şey bilmiyoruz. İtalya'dan geliyorum, dünden beri toplasan 10 kilometre gitmişimdir."

erenkoy-2.png

Erenköy Gümrük Müdürlüğü önünde bekleyen TIR şoförü Tuncay Aksoy ise "Şehir merkezinden bu gümrüğün kalkması lazım. Şehir dışına taşınması lazım" şeklinde konuştu.

erenkoy-1.png

Bu arada gümrüğe girmek için bekleyen TIR'lar havadan da görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN