Erzurum'da bilindik manzara! Milyonlarca lira harcanan atlama kuleleri yine çöktü

Erzurum’da 2011 yılında düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için 100 milyon liraya yaptırılan kayakla atlama kulelerinin pistleri yine çöktü. Pistler 2014 yılında yaşanan heyelanla bir kez daha çökmüş ve yine milyonlarca lira harcanarak yaptırılmıştı.

ORHAN BAKIRCI

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için Erzurum'un Palandöken ilçesinde 100 milyon lira harcanarak yaptırılan Türkiye'nin ilk kayakla atlama kulelerinin pist kısmında yeniden göçükler oluştu. Pist 2014 yılında çökmüş ve daha sonra yaptırılmıştı.

"2011 YILINDA 100 MİLYON LİRAYA YAPTIRILDI"

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Yaparsa AK Parti yapar rezilliği ile bir kez daha karşı karşıyayız. 2011 yılında 100 milyon liraya yaptırılan pistler, 2014 yılında çöktükten sonra yeniden yaptırıldı. Şimdi yine çöktü. Bugün sıradaki bir yandaşa 83 milyonun vergisiyle peşkeş çekilerek yeniden yaptırılacak." dedi.

whatsapp-image-2022-06-28-at-18-10q.jpg

Kırkpınar'ın açıklamaları şöyle;

"SIRADAKİ BİR YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKİLECEK"

"Yaparsa AK Parti yapar rezilliği ile bir kez daha karşı karşıyayız. Bundan 20 gün önce milletimizin helal vergileriyle yapılan Hınıs'ta bine yakın deprem konutunun hiç vatandaş oturmadan yıkıldığını tüm kamuoyuna sunduk. Burası da Erzurum'un 2011 yılında üniversitelerarası olimpiyatlar için yapılan atlama kuleleri.

whatsapp-image-2022-06-28-at-18-10a.jpg

Kuleler 2011 yılında o zamanın parasıyla 100 milyon liraya mal olmuştu. Fakat kuleler yapıldıktan birkaç yıl sonra çöktü. Olayın ardından müteahhit ve mühendis sorgulanmadan kuleler yeniden yapıldı. Bugün yine atlama kuleleri kullanılamaz hale geldi, yine çökme meydana geldi. Rezillik ortada. Yaparsa AK Parti yapar, yıkılırsa AK Parti yapar, çökerse AK Parti yapar. İşte atlama kuleleri yine çöktü. Bu kuleler sıradaki bir yandaşa 83 milyonun vergisiyle peşkeş çekilecek."

whatsapp-image-2022-06-28-at-18-10c.jpg

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe

"MİLYONLARCA LİRA HARCANAN PİSTTEN HİÇBİR SPORCUMUZ ATLAYAMADI"

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe ise, "Erzurum halkı bu durumu hak etmiyor. Buraya milyonlarca lira harcanıyor ama Erzurum'da yetiştirdiğimiz hiçbir sporcumuz hala buradan atlamış değil. Bu rezilliği tüm kamuoyuna sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN