Esenyurt Belediyesi'nin asfalt çalışmaları devam ediyor

Esenyurt Belediyesi'nin asfalt çalışmaları devam ediyor

İlçe genelinde yol yenileme çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, Osmangazi ve Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Ahmet Haşim Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi.

İlçe genelindeki cadde ve sokakların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, yolları yenilemeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışması tamamlanan Battalgazi ve Osmangazi Mahallesi’ndeki Ahmet Haşim Caddesi’ni yeni asfalt ile kapladı. Ahmet Haşim Caddesi’nde asfalt çalışmasının yapılmasından memnun olduğunu ifade eden Osmangazi Mahalle Muhtarı Mustafa Aslan ile Battalgazi Mahalle Muhtarı Nametullah Arslan, Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür etti. Ekipler, Esenyurt’un yollarını yenilemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN