Esenyur'ta kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor

Esenyur'ta kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor

​İstanbul’da kar yağışının başlamasıyla birlikte Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekipleri, cadde ve sokaklarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz akşam etkisini artıran kar yağışı Esenyurt’u beyaza bürüdü. Vatandaşların yollarda mahsur kalmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, özellikle sağlık ocakları, hastaneler, itfaiye, emniyet gibi kurumlar ve halkın yoğun olduğu yerlerin ulaşımının kapanmamasını sağlıyor. Kar yağışının olumsuzluklarını en aza indirmek için gece boyunca da devam eden çalışmalarda tüm ana arter ve caddeler işlek hale getirildi. Kışla Mücadele Ekipleri, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zor durumda kalmaması için ilçedeki 7 bulvar, 130 cadde ve 2 bin 796 sokakta kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN