Esenyurt'ta 'düğün' kavgası: Polis havaya ateş açtı

Esenyurt'ta 'düğün' kavgası: Polis havaya ateş açtı

Esenyurt’ta düğün için yolu kapatan bir grup ve polis arasında tartışma çıkınca polis, kalabalığı havaya ateş ederek dağıtmaya çalıştı. Ardından bölgeye çevik kuvvet ekipleri geldi. Bir süre sonra ikna edilerek dağılan grup, ekipler gidince tekrar düğünlerine kaldığı yerden devam etti.

Esenyurt'un Fatih Mahallesi’nde vatandaşlar, düğün için yolu kapatınca olay yerinden geçen ekip tarafından uyarıldı. Duruma itiraz eden vatandaşlarla polis arasında çıkan tartışma sonucu polis bir kişiyi gözaltına almak istedi. Bu sırada olayların büyümesi üzerine polis ekiplerinin havaya uyarı amaçlı ateş açması ortalığı karıştırdı. Saldırıya uğrayan polis ekipleri olay yerine destek çağırdı.

OLAY TATLIYA BAĞLANDI

Polisin ihbarı üzerine onlarca polis olay yerine geldi. Çevik kuvvet ekipleri de çıkan tartışmada hazır olarak bulundu. Ardından polisin ikna etmesi sonucu vatandaşlar sakinleşerek dağıldı. Düğün için tekrar sandalyeleri yerlerine koyan grup, yeniden davul, zurna, klarnet ve darbuka çalarak oynamaya devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN