'Eşim kayboldu' yalanı korkunç gerçeği ortaya çıkardı: Öldürüp evinin bodrumuna saklamış!

'Eşim kayboldu' yalanı korkunç gerçeği ortaya çıkardı: Öldürüp evinin bodrumuna saklamış!

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Konya'da Fadim Süner isimli kadın, eşi Bayram Süner tarafından katledildi. Cinayet, Bayram Süner'in evinin yakındaki iş yerine gidip, ‘Eşim kayboldu, güvenlik kamerasına bakabilir miyim?” deyince ortaya çıktı. Gözaltına alınan Bayram Süner, ifadesinde eşini öldürüp, cesedini bodruma sürükleyerek indirdiğini, burada da başına tabancanın kabzasıyla vurduğunu itiraf etti.

Türkiye'de bir kadın daha bir erkek tarafından öldürüldü. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Çumra ilçesi İçeriçumra Mahallesi'nde meydana geldi. Bayram Süner ve 3 çocuk annesi eşi Fadim Süner arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bayram Süner, evdeki tabancasını alıp eşi Fadim'i göğsünden tabancayla vurarak öldürdü. Süner, daha sonra eşinin cesedini ayaklarından sürüyerek evin bodrumuna indirdi.

'Eşim kayıp' yalanıyla güvenlik kamerası sormuş

Bayram Süner, evden ayrıldıktan sonra traktörüne binerek tarlasına gidip bir süre çalıştı. Süren, ardından evine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki iş yerine giderek 'eşim kayboldu, güvenlik kameralarına bakabilir miyim' diye sordu. İş yeri müdürü ise jandarmadan izinsiz bunu yapamayacağını söyleyip Süner'i gönderdi. Süner'in durumundan şüphelenen iş yeri müdürü jandarmayı arayıp durumu bildirdi. Süner'in evine gelen jandarma ekipleri, bodrumda Fadim Süner'in cansız bedeniyle karşılaştı.

Öldürüp başına tabancanın kabzasıyla vurmuş

Jandarmanın olay yeri incelemesinin ardından Bayram Süner gözaltına alındı. Bayram Süner, jandarma karakolundaki ifadesinde çıkan tartışmada eşini öldürdüğünü, cesedini sürükleyip aşağıya indirdiğini, burada da öfkesini alamayarak başına tabancanın kabzasıyla vurduğunu söyledi. Süner, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN