Eskişehir'de hava da Porsuk Çayı da buz kesti

Eskişehir'de hava da Porsuk Çayı da buz kesti

Hava sıcaklıklarının, gece sıfırın altında 10, gündüz ise eksi 4 derece ölçüldüğü Eskişehir'de, Porsuk Çayı'nın yüzeyinde buz tabakaları oluştu.

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın yer yer donduğu görüldü. Çayın donduğunu görenler kıyıda fotoğraf çektirdi. Meteoroloji yetkilileri soğuk havaların devam edeceğini, Eskişehir'de gün içinde en yüksek 4 derece olacak hava sıcaklığının gece sıfırın altında 4 dereceye kadar düşeceğini açıkladı.

Hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vatandaşları su saatlerinin donmasına karşı uyardı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖNERİ

ANKA'nın haberine göre Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı da soğuk hava nedeniyle sokak hayvanlarının yaşadığı sıkıntıları ifade ederek halktan sokak hayvanları için kapılarının önlerine yiyecek ve su koymalarını, suyun donmaması için de içine birkaç damla sıvı yağ damlatmalarını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN