Etiler'de bulunan onlarca metrelik gizli tünel, görevlileri alarma geçirdi

Etiler'de bulunan onlarca metrelik gizli tünel, görevlileri alarma geçirdi

Beşiktaş'ın en işlek semtlerinden Etiler'de çöken yolun altında onlarca metrelik gizemli bir tünel bulundu. Polis, olay sonrası alarma geçerken belediye ekipleri tünelin başlangıç ve çıkış noktasını araştırıyor.

Dün Etiler’in ünlü mekanlarından Tamburi Ali Efendi Sokak’ta bulunan Gürkan Şef’in önünde yol çökmesi yaşandı. Bölgeye giden Beşiktaş Belediyesi ekipleri büyük bir sürpriz yaşadı. Çöken bölgede uzun ve sonu tespit edilemeyen bir tünel bulundu. Bölgeye polis ve İSKİ’den ekipler çağrıldı. Büyük paniğe neden olan gizemli tünelin sonunun nereye çıktığı araştırılıyor.

'KUMARHANE' İDDİASI

İstanbulkulisi.com‘un edindiği bilgilere göre söz konusu tünelin o bölgede geçmişte kumarhane olarak çalıştırılan bir mekanda olası polis baskınlarından kaçılabilmesi amacıyla yapıldığı belirtiliyor. Bölgede halen İstanbul Valiliği olayın çok yönlü araştırılması ve tünelin ne zaman, nasıl, kimler tarafından, hangi amaçla kazıldığının tespit edilmesi için emniyete talimat verdi. Ekipler şu anda bölgede onlarca metrelik tünelin başlangıç ve sonunu tespit etmeye çalışıyor. Öte yandan tünelin yakın bölgede bulunan özel bir bankayı soymak amacıyla kazınmış olabileceği iddiaları da emniyet tarafından araştırılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN