Ev sahibini öldüren saldırgan, aynı silah ile eşini ve kayınvalidesini yaraladı

Ev sahibini öldüren saldırgan, aynı silah ile eşini ve kayınvalidesini yaraladı

İzmir'de silahlı saldırgan dehşet saçtı. Yanında bulundurduğu pompalı tüfek ile iddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan ev sahibini öldüren saldırgan, daha sonra aynı silah ile bu kez bir süredir ayrı yaşadığı eşini ve kayınvalidesini yaraladı. Şahıs silah ile birlikte gözaltına alındı.

İzmir'de bir kişi eski ev sahibini öldürdü, eşini ve kayınvalidesini yaraladı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu eski ev sahibini pompalı tüfekle öldürdü, daha sonra da bir süredir ayrı yaşadığı eşini ve kayınvalidesini yaraladı.

İstiklal Mahallesi'nde yaşayan M.C.A. (27), aralarında husumet bulunan eski ev sahibi S.D'nin (41) evine gitti. Pompalı tüfekle S.D'ye ateş eden zanlı, yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine belirtilen adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SİLAHLA BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekipleri, S.D'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan şüpheli, bir süredir ayrı yaşadığı eşi E.A'nın (25) da bulunduğu kayınvalidesi G.E'nin (58) evine gitti. M.C.A. pompalı tüfekle eşini ve kayınvalidesini de yaralayıp kaçtı.

Anne ve kızı ambulansla İzmir'deki hastanelere kaldırıldı.

Şüpheli ise İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN