Evi havaya uçuracaktı! Boşanma aşamasındaki karısına akılalmaz tuzak

Bursa'da bir apartmanda komşular karşı daireden gelen yoğun gaz kokusunu fark ettikten sonra polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin araştırmalarından sonra bir adamın boşanma aşamasında olduğu eşinin evinde doğal gazı açıp evi havaya uçurmak için tuzak kurduğu ortaya çıktı.

Akılalmaz olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Sinan Dede Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kocasıyla boşanma aşamasında olan N.T.’nin yaşadığı evden gelen yoğun doğal gaz kokusu komşular tarafından fark edildi.

Şüpheli durumun ihbar hattına bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve doğal gaz ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler ilk önce binanın doğal gazı ve elektriğini keserek vatandaşları tahliye etti. Ardından N.T.'ye ait dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı.

DÜZENEK KURULMUŞ

Eve giren ekipler, evin kapısının arkasına elektrik fişine takılı şekilde kablolu düzenek kurularak doğal gaz vanalarının açık bırakıldığını tespit etti. Düzenek uzmanlar tarafından etkisiz hale getirdi.

4677843.jpg

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri N.T.’nin boşanmak üzere olduğu kocası M.T. (66) ve oğlu M.T. (34)'yi olayın şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı. Soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürerken N.T.’nin durumun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN