Evinin çatısını alevler sardı o dışarı çıkmadı

Evinin çatısını alevler sardı o dışarı çıkmadı

Bağcılar'da 6 katlı binanın çatısında yangın çıkmasına rağmen 5. katta yaşayan bir kadın, tüm ısrarlara rağmen dışarı çıkmadı. Mahallelinin tüm çabasına rağmen kadın, camdan dışarı bakarak yangının söndürülmesini izledi.

İstanbul Bağcılar'da 6 katlı bir binanın çatı katını alevler sardı. Dumanları fark eden bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, binanın 5. katında oturan kadın mahallelinin paniğini artırdı. Çatıdan alevler yükseldiği halde camdan dışarı bakan kadın, tüm çağrılara rağmen binadan dışarı çıkmadı.

Bu sırada olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

33.jpg

'AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL' İDDİASI

Bir apartman sakini aşağı inmeyen kadın için, "Millet, 'İn aşağı yanacaksın' diyor, kadın aşağı inmiyor. Hayatından bezmiş galiba. O sıcakta ne bekliyor anlamadık" dedi.

Bina sakini Önal Balkan da "Son anda fark ettik. Dumanı gördük polisi falan aradık. Biz de çok bilmiyoruz. Kadının aklı dengesi yerinde değil. Plastik falan toplayan biri" dedi. Yangın çıkan çatı katında büyük çapta maddi hasar oluştu. Ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN