Faciaya 50 metre kala! Marmaris'teki yangında şoke eden detay

Faciaya 50 metre kala! Marmaris'teki yangında şoke eden detay

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir orman işçisinin hayatını kaybettiği orman yangınında, ikinci bir facianın kıl payı engellendiği ortaya çıktı. Olayda, alevlerin ekiplerin müdahalesiyle 5 yıldızlı bir otele ait LPG deposuna 50 metre kala söndürüldüğü bildirildi.

Marmaris-İçmeler karayolu, Turban mevkii Pamucak Tepesi'nde dün saat 10.00 sıralarında enerji nakil hatlarındaki kıvılcımdan çıktığı öne sürülen orman yangınına Muğla ve çevre kentlerden gelen 10 yangın helikopteri, 80 arazöz, 7 dozer, 20 su tankeri ve 328 orman işçisi, belediye, itfaiye, zabıta, jandarma, AFAD, AKUT ve UMKE olmak üzere 350 personelle müdahale edildi. Helikopterler 320 sorti yapıp, alevlere 9 bin 600 litre su boşalttı.

marmaristeki-yanginda-alevlerotelin-lpg-tankina-50-metre-kala-sondurulmus-8088-dhaphoto10.jpg

8 SAAT SONRA KONROL ALTINA ALINDI

Yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu 8 saat sonra kontrol altına alındı. Yangına müdahale sırasında alevlerin arasında kalan geçici orman işçisi Görkem Hasdemir (32) yaşamını yitirdi.

marmaristeki-yanginda-alevler-otelin-lpg-tankina-50-metre-kala-sondurulmus-ek-fotograflar-5256-dhaphoto1-1.jpg

LPG TANKINA 50 METRE KALA...

Yangında faciadan dönüldüğü ortaya çıktı. Muğla ve Marmaris Orman yangın müdahale ekipleri, itfaiyenin de desteği ile alevlerin 5 yıldızlı bir otele ait olan LPG tankına ulaşması önlendi.

marmaristeki-yanginda-alevlerotelin-lpg-tankina-50-metre-kala-sondurulmus-8088-dhaphoto3.jpg

Karadan ve havadan su püskürtülerek alevlerin LPG tankına ulaşması engellendi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu alevlerin, LPG tankına 50 metre kala söndürüldüğü belirtildi.

marmaristeki-yanginda-alevlerotelin-lpg-tankina-50-metre-kala-sondurulmus-8088-dhaphoto6.jpg

Söndürme çalışmaları sırasında otel personelinin de ekiplere su ve ayran takviyesinde bulunduğu bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN