Fakültede açılmayan bölüm için oturma eylemi

Fakültede açılmayan bölüm için oturma eylemi

Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Kurucusu Koçali Aymaz, Sosyal Hizmetler Bölümü açılması için oturma eylemi yaptı.

Şanlıurfa'da Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Kurucusu Koçali Aymaz, Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde Sosyal Hizmetler Bölümü açılması için tek kişilik oturma eylemi yaptı.

Aymaz, ilçede faaliyet gösteren çeşitli STK’ların da destek verdiği, 3 saat süren oturma eyleminde, "Harran Üniversitesi 1992 yılında kuruldu ve 1994 yılında da Siverek Meslek Yüksekokulu açıldı. Harran Üniversitesi Rektörlüğü, merkezde beş yıldızlı süper lüks inşaatlar yaparak Osman Bey Kampüsü’nü ve kampüsteki okullarını geliştirip yaklaşık 30 bin öğrenci kapasitesine ulaştırırken, Siverek Meslek Yüksek Okulu ilgisizlik ve sahipsizlik nedeniyle bir türlü gelişememekte ve tabela okulu olmaktan öteye geçememektedir" diye konuştu.

3125627.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Aymaz, "Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne ikinci bölüm olan 'Sosyal Hizmetler' bölümümün açılması için yardım ve desteklerinizle birlikte yakın ilginizi beklediğimizi arz ve talep ederiz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN