Fare zehrini şeker zannedip yiyen kardeşler yoğun bakıma kaldırıldı

Fare zehrini şeker zannedip yiyen kardeşler yoğun bakıma kaldırıldı

Bursa'da dolapta buldukları fare zehrini şeker zannederek yiyen Turgut Efe (5) ve kardeşi İpek Su (3) zehirlendi. Hastaneye kaldırılan kardeşlerin yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, dolapta buldukları fare zehri tozunu, 'şeker' zannederek yiyen Turgut Efe D. ile İpek Su D. kardeşler fenalaştı. Bir süre sonra odaya gelen anneleri Merve D., çocuklarını baygın vaziyette ve yanlarında fare zehri olduğunu farketti. Çocukların istifra etmeye başlamasının ardından anne Merve D., cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan kardeşler, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Burada, mideleri yıkanan iki kardeş, durumları ağır olduğu için Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilip, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN