Feci kazada otomobil takla attı: 3 yaralı

Feci kazada otomobil takla attı: 3 yaralı

İstanbul Kadıköy'de D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu, ardından takla atarak ters döndü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı

Kadıköy'de gece saat 03.00 sıralarında Sahrayıcedid Mahallesi'nde feci bir kaza meydana geldi.

İddiaya göre, Ankara istikametine ilerleyen E. Y.'nin kullandığı 34 EV 1635 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarındaki bariyerlere vurdu, ardından takla atarak yolda ters döndü.

6270003.jpg

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, takla atan otomobilden kendi imkanları ile çıkan yaralı 3 kişiye olay yerinde ilk müdahalede bulundu.

6270008.jpg

Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafik tamamen durdu. Trafik akışı yan yoldan kontrollü olarak sağlandı.

6270007.jpg

Kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından trafik akışı tekrar normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN