Fethiye’de tehlikeli anlar! Paraşütler birbirine dolaştı: 4 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde atlayış yapmak üzere dağın tepesine çıkan iki paraşütçü, kalkış sırasında birbirine dolandı. Pilotlar ve yolcuların beton zemine düşmesiyle 4 kişi yaralandı. O anlar kameralara yansıdı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi’nde, öğle saatlerinde paraşüt pilotları ile yolcuları Babadağ’ın bin 700 metre yüksekliğindeki bulunan pistten atlayış yaptığı sırada korku dolu anlar yaşandı.

Havalandıktan hemen sonra yan yana uçan paraşütler daha pist alanından çıkamadan birbirine dolaştı. Dolaşan paraşütler hızla düşmeye başladı. Pilotlar ve yolcular beton zemine sert bir düşüş gerçekleştirdi.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı’na konuşlu Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) Timi ve sağlık ekipleri tarafından yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansa taşındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan olay anı çevredeki yurttaşların cep telefonu kameralarına yansırken, o anlar anbean kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN