FETÖ'nün güncel kadın ve genç yapılanmasına operasyon: 14 gözaltı

FETÖ'nün güncel kadın ve genç yapılanmasına operasyon: 14 gözaltı

Manisa'da FETÖ'nün güncel kadın ve genç yapılanmasına yönelik bir operasyon düzenlendi.14 zanlının yakalandığı operasyonda yapılan aramalarda, çok sayıda cep telefonu, SIM kart, tablet ve bilgisayar ile 30 bin 946 dolar, 2 bin 550 avro ve 122 bin 235 lira ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Manisa'da FETÖ'nün güncel kadın ve genç yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda şüpheliler yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentte örgütün güncel öğrenci ve kadın yapılanmasında yer aldıkları suçlamasıyla haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

YÜKLÜ MİKTARDA PARA VE DİJİTAL MATERYALLER ELE GEÇİRİLDİ

Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda cep telefonu, SIM kart, tablet ve bilgisayar ile 30 bin 946 dolar, 2 bin 550 avro ve 122 bin 235 lira ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN