Fotokapanlardan kaçmıyor: Ocakta karaca vurdular Ağustosta ceza kesildi

Fotokapanlardan kaçmıyor: Ocakta karaca vurdular Ağustosta ceza kesildi

Düzce'de kış aylarında bir karacayı vuran kişiler Ağustos ayında fotokapanlar sayesinde tespit edildi. Karacayı vuran 2 kişiye ise 6 bin 74 TL tazminat bedeli cezai işlem uygulandı.

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri kış aylarında hayvanların durumlarını izlemek için Yığılca ilçesinde bulunan ormanlık alanlara fotokapan kurmuştu. Karların erimesiyle birlikte incelemeye alınan fotokapan görüntülerinde 10 kaçak avcı tespit edildi.

KARACAYI VURAN 2 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Bununla birlikte 1 Ocak 2021 tarihindeki görüntüde 2 kişinin 1 karacayı avladıktan sonra sırtına alarak uzaklaştıkları görüldü.

Fotokapan görüntüleri üzerinden yapılan incelemelerde şüphelilerin kimlikleri 11 Ağustos günü tespit edildi. 10 kişiye toplam 38 bin 512 TL idari para cezası, karacayı vuran 2 kişiye ise 6 bin 74 TL tazminat bedeli cezai işlem uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN