Fransa'dan Memleketi Kayseri'ye Öyle Bir Arabayla Geldi Ki... Gören Bir Daha Baktı

Fransa'dan Memleketi Kayseri'ye Öyle Bir Arabayla Geldi Ki... Gören Bir Daha Baktı

Fransa'da yaşayan Kayserili Samet Bostancı, 4 bin kilometre uzaklıktaki memleketine öyle bir arabayla geldi ki görenler 'yok artık' diyerek dönüp bir daha baktı. 9 metre uzunluğundaki aracıyla Kayseri'ye giden Samet Bostancı, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı. Bakın Samet Bostancı hangi arabayla Fransa'dan Kayseri'ye gitti...

Fransa’nın başkenti Paris‘te yaşayan Kayserili Samet Bostancı, memleketi Kayseri'ye öyle bir arabayla gitti ki görenler 'yok artık. Bu kadarı da olmaz' diyerek dönüp dönüp baktı.

Fransa'nın başkenti Paris'ten 4 bin kilometre uzaklıktaki Kayseri'ye giden Samet Bostancı, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı.

küçük yaşta gittiği Paris’te caddede giderken gördüğü limuzin şoförü tarafından azarlanınca kendisine ileride limuzin alma hedefini koyan Samet Bostancı, 15 yıl sonra çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

KAYSERİLİ VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIK GEÇİRDİ

Bir limuzin satın alan Samet Bostancı, limuzini ile 4 bin kilometre uzaklıktaki memleketi Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük kasabasına gitti. Kasabaya limuzinle giren Bostancı, vatandaşların da ilgi odağı oldu.

r.jpg

Limuzini gören Kayserili vatandaşlar şaşkınlık içerisinde kaldılar. Dönüp dönüp bakarak limuzine bakarak 'yok artık' dediler.

lm.jpg

Samet Bostancı, aracının çoğu zaman devlet büyüklerinde görmeye alışkın olunan, ünlülerin ve bazı promosyonların en büyük unsuru olan limuzin otomobillerden Amerikan model Lincoln Town CarV8 4,6L benzinli ve 9 metre uzunluğunda olduğunu, 10 koltuğu bulunan limuzinin Amerika’da özel şoförlerin yanı sıra düğün ve balo gecelerinde gelir kazanmak mantığıyla üretildiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN