Gaziantep'te okul çatısı yandı

Gaziantep'te okul çatısı yandı

Sabah saatlerinde çatının tutuşmasıyla başlayan yangın 2 saat süren çabanın ardından söndürülebildi. Olası faciadan okulda öğrencilerin olmaması sayesinde dönüldü.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesi'ndeki Şenel-Sabri Turan İlkokulu’nda sabah saatlerinde yangın çıktı.

Sabah 05.30 sıralarında başlayan yangının fark edilmesiyle birlikte çevredekiler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına çok sayıda araç ve personel ile müdahale etti. Kısa sürede okul çatısının tamamını kaplayan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangının çıktığı okul çatısındaki soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

rnek.jpg

Okulun çatısını küle çeviren yangın, sonucunda herhangi bir can kaybı yada yaralanma olayı yaşanmadı. Yangının, sabah erken saatlerde çıkması ve okulda kimsenin olmaması ise faciayı önledi. Toplam 497 öğrencinin eğitim gördüğü okulda yangın nedeniyle eğitime ara verilirken, öğrencilerin eğitimlerine yakındaki başka bir okulda devam edeceği belirtildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN