Gelin düğünü bıraktı, kavgayı ayırmaya koştu

Gelin düğünü bıraktı, kavgayı ayırmaya koştu

Esenyurt’ta bir düğünde, takı sebebiyle aileler arasında kavga çıktı. Gelin, kavga edenleri ayırmaya çalışırken ortalık savaş alına dönünce olay yerini terk etti.

İddiaya göre, dün akşam Esenyurt'ta bir düğünde, iki aile arasında takı nedeniyle tartışma çıktı. Ardından taraflar birbirlerine saldırmaya başladı. Düğün salonundan sokağa taşınan kavgada ortalık savaş alanına dönerken, gelin de kavgayı ayırmaya çalıştı.

Olaya şahit olan vatandaşların durumu yetkililere haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Duruma müdahale etmeye çalışan polisler, öfkeli kalabalığı durdurmakta güçlük çekti. Yaşanan kavganın ardından gözyaşlarına hakim olamayan gelin ise bir araçla olay yerinden uzaklaştı.

O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN